Alles om heerlijk te wonen!

Industriële hanglamp

De industriële hanglamp is populair

Een industriële hanglamp is bijna niet meer weg te denken in het interieur. U ziet ze tegenwoordig overal. Een hangende lamp wordt ook wel eens een pendel genoemd. Met een industriële hangende lamp maakt u van uw interieur een stoerdere look. Er zijn dan ook verschillende soorten hangende lampen verkrijgbaar. Een bekend herkenningspunt van een pendel met een industriële look is het robuuste. Doordat een industriële pendel vaak groot is, wordt er hierdoor ook een grote lichtinval gecreëerd. Vaak is een pendel met industriële looks gemaakt van materialen zoals metaal, staal of beton. Hierdoor ontstaat de robuuste uitstraling.

Soorten pendels

Een populaire hanglamp is de industriële fabriekslamp. Een fabriekslamp kun je herkennen aan zijn ruwe en zeer stoere uitstraling. Het lijkt net of als of deze industriële hanglamp direct uit de fabriek komt, door zijn grootte en gebruikte look. Daarnaast zijn er nog vele anders soorten modellen verkrijgbaar met een industriële look. Tevens zijn ook zeker niet alle lampen met een industriële look zeer groot van formaat. Er zijn namelijk diversen soorten afmetingen verkrijgbaar van deze lampen. U kunt een lamp met een industriële look ook prima toepassen hangend boven uw eettafel, op kantoor of zelfs in de woonkamer. Er is van alles mogelijk met een pendel met industriële look, u kunt het eigenlijk overal toepassen. U kunt natuurlijk ook een lamp aan een muur hangen als wanddecoratie.

Ontdek onze uitgebreide collectie van Hang-lamp.eu

Bij Hang-lamp.eu vind u een uitgebreide collectie van hanglampen met een industriële looks. Er is van alles mogelijk. Van een betonlook tot juist weer de fabriekslook, het is allemaal verkrijgbaar. Heeft een vraag over een van onze verlichting? Bijvoorbeeld over een design hanglamp of wandlamp? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de juiste lamp voor uw interieur.

Maak uw interieur nog stoerder met industriële hanglampen!